VINYL PLACE

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ 2-Х ТА БІЛЬШЕ ПЛАТІВОК! +380 (98) 997 87 78 УКРАЇНА, М. КИЇВ

 +380 (98) 997 87 78 УКРАЇНА, М. КИЇВ

Не секрет, що подвійний вініл – подвійне задоволення 🙂 Загальновідомо, що тривалість запису який можна відтиснути на вінілову платівку, обмежена, а тому деякі довготривалі альбоми виходять на подвійному, а деколи навіть потрійному вінілі. Пропонуємо вам добірку цікавих альбомів на подвійному вінілі:

Arctic Monkeys – Live At The Royal Albert Hall

Живий запис виступу британців, який відбувся 7 червня 2018 року у лондонському концерт-холі Royal Albert Hall, втілений у дуже естетичній фізичній формі на прозорому вінілі. До речі, усі кошти, виручені з продажів цього альбому пішли на благодійність за посередництва міжнародного фонду War Child International.

Coldplay – Everyday Life

Nick Cave & The Bad Seeds – Ghosteen

Нік Кейв – особистість, безумовно, культова. Рок-музикант, поет, письменник, автор музики до фільмів, сценарист. Ghosteen – монументальна платівка, що вийшла у листопаді 2019 року. Медитативна та трагічна платівка, яка однозначно розкривається у повній красі лише після декількох прослуховувань.

Radiohead – OK Computer

Найкращий альбом усіх часів за версією користувачів сайту Rateyourmusic – з одного боку звучить голослівно, проте з іншого боку це твердження підкріплене статистичними даними голосувань майже мільйона користувачів. Як би там не було, видатний альбом. Сингли Karma Police, Paranoid Android, Lucky та No Surprises саме з нього.

Mogwai – As The Love Continues

Цьогорічне гучне повернення шотландських піонерів пост-року із уже десятим студійним альбомом. Схвальне сприйняття альбому фанатами та критиками спричинило справжній бум його продажів, і вже 26 лютого 2021 року він очолив британський чарт альбомів. До речі, “могвай” у перекладі з кантонського діалекту означає “злий дух”. Проте ніякої злості у музиці гурту не прослідковується – лише атмосферність та краса, притаманна цьому жанру.

Усі вищезазначені платівки ви можете придбати у нашому онлайн-магазині. Зробити це дуже просто – достатньо перейти на головну сторінку, звідти до каталогу і ввести назву необхідного виконавця. Зробіть правильний вибір та поповніть свою колекцію 🙂