VINYL PLACE

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ 2-Х ТА БІЛЬШЕ ПЛАТІВОК! +380 (98) 997 87 78 УКРАЇНА, М. КИЇВ

 +380 (98) 997 87 78 УКРАЇНА, М. КИЇВ

Що може бути краще, ніж тримати у руках вінілову платівку з альбомом улюбленого виконавця? Мабуть, лише коли ця платівка є витвором мистецтва сама по собі, незалежно від музики, яка на ній записана. Пропонуємо вашій увазі підбірку вінілу із цікавим візуальним оформленням:

36 & zakè – Stasis Sounds For Long-Distance Space Travel

Один із найкращих релізів 2020 року у жанрі ambient повністю виправдовує свою назву. Атмосферні звукові текстури наче насправді зроблені для тривалих подорожей у космосі, чи навіть у часі. Музика, що має терапевтичний заспокійливий ефект. Щодо вінілу, то він виконаний у красивому прозорому помаранчево-чорному варіанті. До речі, ця та інші вінілові платівки американського лейбла Past Inside The Present в Україні ексклюзивно представлені лише у нашому магазині. Переглянути платівки лейбла в наявності можна за посиланням, крім того, незабаром, очікуємо значне поповнення!

Rhye – Home

Неймовірне видання цьогорічного альбому канадського виконавця на подвійному пурпурному вінілі із красивим гравіюванням на стороні D. Колір вінілу гармонійно поєднується із ніжними тонами обкладинки, створюючи неповторний естетичний ефект. Не намагайтеся прослухати сторону D 😉

Ben Howard – Collections From The Whiteout

Ще один альбом, що вийшов цього року, від британського автора та виконавця Бена Говарда. Дизайнери, що працювали над оформленням платівки, дуже постарались, тому що обкладинка та прозорий вініл виглядають мінімалістично, проте дуже вишукано. Сторона D також із гравіюванням.

Simeon Walker – Mono / Simeon Walker – Winnow

Ще один екслюзив, отриманий нами безпосередньо від музиканта. Витончена неокласика, що увібрала у себе найкращі риси цього жанру, навіяні такими майстрами, як Nils Frahm, Olafur Arnalds та Ludovico Einaudi. Щодо вінілу, то він виконаний у класичному чорному варіанті, проте обкладинки обох альбомів є справжніми витворами візуального мистецтва, адже над їх створеннями працював відомий американський художник та колажист Gregory Euclide.

King Gizzard & The Lizard Wizard – Teenage Gizzard

Цьогорічне видання збірки раритетних треків невтомних австралійських рокерів. Цього разу на барвистому ‘splatter’ вінілі. Напевно, ще нікому не вдалося зібрати всі їх релізи в колекцію, тому що працює гурт із шаленою продуктивністю. Можна не сумніватись, що за час написання цього посту було записано приблизно два нових альбоми King Gizzard.

Japanese Breakfast – Jubilee

Стильний та еклектичний цьогорічний альбом від інді-рок колективу Japanese Breakfast на чолі з невтомною Michelle Zauner. Кольори вінілової платівки такі ж легкі та яскраві, як і музика, представлена на альбомі.

The Cinematic Orchestra – Ma Fleur

Альбом який з моменту виходу у 2007 році вже встиг стати класикою та зразком елегантності та вишуканості у звучанні. Не менш елегантним є цьогорічне перевидання цього альбому на прозорому вінілі від культового лейбла Ninja Tune. Лише подивіться на ці кольори, на ці лінії!

Купити вініл онлайн із цими альбомами і не тільки ви можете скориставшись нашим каталогом. Завдяки йому можна відсортувати вінілові пластинки за роком, виконавцем, лейблом, жанром, тощо. Лише оригінальні видання. Онлайн-магазин вінілових платівок VINYL PLACE пропонує швидку доставку, безкоштовну доставку за умови замовлення 2-х та більше вінілових платівок та приємні бонуси до кожного замовлення. Обирай свою нову улюблену платівку в нас 🙂